تهران، خیابان دولت، خیابان شهید عین آبادی، پلاک ۴، طبقه اول، واحد ۲
هدف از درمان سلیاک در کودکان کاهش یا از بین بردن علائم بیماری است و هیچ درمان قطعی سلیاک وجود ندارد.
همچنین ممکن است کودکان مبتلا به سلیاک جثهای کوچکتر از حد طبیعی و بلوغ با تاخیر نیز داشته باشند. دیگر علائم رایج سلیاک در کودکان عبارتند از:
مدفوع چرب، بدبو و زرد رنگ معمولاً نشانه چربی بیش از حد است. این امر همچنین می تواند ارتباط مستقیمی با یک اختلال سوء جذب مانند بیماری سلیاک داشته باشد، زمانی که بدن مواد مغذی کافی را جذب نمی کند.
مهمترین خطرات و بیماری های ایجاد شده ناشی از سلیاک عبارتند از:
این حالت یک وضعیت خود ایمنی است که شامل واکنش سیستم ایمنی بدن به پروتئین های گلوتن می شود.
همانگونه که پیش از این گفته شد، داشتن یک رژیم غذایی فاقد گلوتن برای کودکان مبتلا به سلیاک ضروری است.
هر چقدر هم که این حالت نگران کننده به نظر می رسد، معنی آن این است که مدفوع نسبت به مدفوع دیگری که غرق می شوند، چگالی کمتری دارد.
انواع میوهها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو، پوره سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین
نکته مهم: از بیماری سلیاک ارثی دادن مواد غذایی که خطر خفگی به دنبال دارند، مانند دانههای انگور و هات داگ به کودکان نوپا اجتناب کنید.
نشان می دهد: این استاندارد طلایی مدفوع است، به خصوص اگر تا حدودی نرم و راحت باشد.
اگر چه آزمایش خون میتواند راهنمای خوبی در مسیر تشخیص سلیاک باشد، اما اندوسکوپی تنها راه تشخیص قطعی بیماری سلیاک است. پیش از انجام اندوسکوپی برای کودک، با پزشک متخصص کودکان مشورت کنید تا از ضرورت انجام آن آگاه شوید.
بوتاکس معده چیست؟ چه اثراتی روی لاغری دارد؟ (تایید شده توسط پزشک)
سلیاک یک بیماری خود ایمنی است که زمینه ارثی دارد که معمولا از دوران نوزادی به وجود می آید و حالت مسری ندارد. این بیماری به علت عدم تحمل گلوتن در بدن اتفاق می افتد. گلوتن (پروتئینی که در گندم و جو موجود است)، باعث آسیب دیدن پرزهای روده در افراد مبتلا به این بیماری می شود.